Futsal Nieuwegein

  Futsal    I    Reglement    I   Sanctietabel

  Contact met Futsal Nieuwegein

  Futsal Nieuwegein is alleen via de mail bereikbaar. Ook het antwoorden van uw vraag of opmerking zal (meestal) via de email verlopen. Het is dus belangrijk dat u altijd een werkend email adres doorgeeft.

  Indien van toepassing, stuur uw (pas-) foto of overige gelijk mee als bijlage. Wij kunnen uw vraag of opmerking dan sneller beantwoorden. Wij hoeven hier later niet meer om te vragen.

   

  Nieuw bestuur per september 2017;

  Dennis Spies - Wedstrijd coordinator - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Marco Jansen - Voorzitter - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Marcel Verschuur - Strafzaken - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Swen de Haan - Algemeen lid - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

   

   

  © 2017 Futsal Nieuwegein