Futsal Nieuwegein

  Futsal    I    Reglement    I   Sanctietabel

  Aanmelden Nieuwe Speler 

  Spelerspassen kunnen via deze pagina worden aangevraagd. Alleen een compleet ingevuld formulier wordt in behandeling genomen. Vult u alstublieft alle verplichte velden in.

  Indien van toepassing, stuur uw (pas) foto of overige gelijk als bijlage mee. Het aanmelden van een nieuwe speler kunnen wij sneller verwerken. Wij hoeven hier later dan niet meer om te vragen.

  Een spelerskaart (en of een tijdelijke spelerskaart) kan aangevraagd worden van maandag tot en met vrijdag. Het aanvragen van een spelerskaart moet via de website. Het uitgangspunt is dat een spelerskaart in de sporthal wordt overhandigd. Voor elke spelerspas boven de twaalfde spelerspas, zullen door Futsal Nieuwegein administratie kosten in rekening worden gebracht. Deze kosten bedragen € 12,50 euro. Voor het maken van een spelerspas moet altijd een geldige pasfoto worden ingeleverd.

  Een geldige pasfoto kan ook gescand, als bijlage via de website meegestuurd worden. Een standaard pasfoto heeft het formaat van 35 mm breed en 45 mm hoog.

  Let op; Een pasfoto is geen (slechte) selfie of vakantiefoto! Let er ook op dat het een recente foto moet zijn.

   

  Nieuw bestuur per september 2017;

  Dennis Spies - Wedstrijd coordinator - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Marco Jansen - Voorzitter - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Marcel Verschuur - Strafzaken - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Swen de Haan - Algemeen lid - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

   

   

  © 2017 Futsal Nieuwegein