Futsal Nieuwegein

  Futsal    I    Reglement    I   Sanctietabel

  Aanmelden Nieuw Team

  Futsal Nieuwegein is geen besloten vereniging. Nieuwe teams geven wij graag een kans om deel te nemen aan de Futal Nieuwegein zaalvoetbalcompetitie. Geïnteresseerde kunnen zich ten alle tijden aanmelden. Het aanmelden van een nieuw team kan gemakkelijk via onze website. Op deze pagina staat een formulier. Wij willen u vragen dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Na het invullen van het formulier zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

  Helaas hebben wij geen mogelijkheden om individueel, personen bij teams te plaatsen. U kunt zich alleen als een team aanmelden. Bij het aanmelden van een team moet u minimaal de beschikking hebben over zes spelers.

  Indien van toepassing, stuur uw (pas) foto of overige gelijk als bijlage mee. Het aanmelden van een nieuw team kunnen wij sneller verwerken. Wij hoeven hier later dan niet meer om te vragen.

   

  Nieuw bestuur per september 2017;

  Dennis Spies - Wedstrijd coordinator - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Marco Jansen - Voorzitter - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Marcel Verschuur - Strafzaken - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Swen de Haan - Algemeen lid - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

   

   

  © 2017 Futsal Nieuwegein